Dr. Daria Voropai staat erom bekend veel tijd uit te trekken voor een consult, zodat zij haar cliënten goed leert kennen. Ze wil precies de vinger kunnen leggen op de onzekerheden van de klant en de sterke kenmerken van het gezicht kunnen waarnemen, om deze te kunnen accentueren. Vanuit hier ontwerpt ze een behandeling om dát resultaat te bereiken waarbij de klant uiteindelijk zegt: “Nu zie ik er precies uit hoe ik me voel”.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of voor het inplannen van een consult.

HAPPY AND WELL RESTED

Uitgesproken lijnen in het fronsgebied kunnen de indruk wekken dat u boos, gestrest of moe bent. Dit terwijl u zich zo mooi en krachtig voelt van binnen.

Iedere behandeling begint met een uitgebreide analyse van de oorzaak van de rimpels, waaronder hypermobiliteit van de spieren, of juist afname van volume van uw vet- en botweefsel. Ook kan het zijn dat uw huid last heeft van uitdroging en algehele vermoeidheid. Samen met u zal Dr. Daria Voropai een gepersonaliseerd behandelplan opstellen om de Happy Well Rested look te herstellen. Meestal bestaat deze behandeling uit de klassieke botox behandelingen van 3 zones.

Vanaf € 389,-

SHOW THOSE CHEEKS

Mooie volle en hoge jukbeenderen geven een gevoel van zelfverzekerdheid en aantrekkingskracht. Geef deze highlight in het gezicht daarom extra aandacht!

Tijdens het verouderingsproces verliezen we volume in het wanggebied. Ons lichaam produceert, naarmate we ouder worden, minder collageen en onze botten worden geleidelijk aan kleiner. Volle, hoge jukbeenderen geven het gezicht een jeugdige en energieke uitstraling. Een combinatie van natuurlijke en regeneratieve stoffen zoals peptiden, groeifactoren en stimulatoren in de combinatie met dermal fillers kunnen u de begeerlijke jukbeenderen geven.

Vanaf € 780,-

PERFECT NATURAL LIPS

Volle, weelderige lippen met de perfecte vorm zijn een prachtige highlight in ieder gezicht. Mooie lippen geven zelfverzekerdheid, kracht en aantrekkelijkheid. Niet alleen voor de jonge, maar juist ook voor oudere generatie cliënten zijn mooi gevormde lippen belangrijk.

Dr. Daria Voropai start met het analyseren van het gehele lipgebied. Ze luistert naar uw wensen en vanuit daar wordt een optimaal persoonlijk behandelplan samengesteld. Voor jongere cliënten is een filler voor extra volume en het verbeteren van de lipcontour vaak voldoende. Hiervoor werkt Dr.V. met Belotero lips. Indien er sprake is van volumeverlies in de nasolabiale plooi of bij fijne (rokers) lijntjes rondom de mond is een uitgebreider behandelplan nodig.

Vanaf € 540,-

EYEBROW SHAPING AND LIFTING

Mooi gevormde wenkbrauwen geven het gezicht een krachtig en aantrekkelijk uiterlijk. Tijdens het verouderingsproces beginnen onze wenkbrauwen te zakken.

Om de wenkbrauwen te liften combineert Dr. Daria Voropai spierontspannende injecties (botox) en op de wenkbrauwen lichtjes op te tillen werkt ze met een micro focus ultrasound behandeling om de huid rondom de ogen en wenkbrauwen te verstrakken. Tot slot kan, indien nodig, een filler behandeling op basis van hyaluronzuur worden toegevoegd om een verdere lift van de wenkbrauwen te bewerkstelligen.

Producten die gebruikt worden: Botulinetoxine, Ultherapy & Dermal fillers

Vanaf € 1000,-

THE SHARP JAWLINE

Een vlijmscherpe kaaklijn met de perfect gevormde kin betekent een krachtige en sterke gezichtsuitdrukking. Een veelgevraagde behandeling voor zowel vrouwen als mannen.

Een goed gevormde kin gecombineerd met een sterk gedefinieerde kaaklijnstructuur is de hoeksteen van een gebalanceerd aantrekkelijk en krachtig gezicht. Deze behandeling is tevens erg geliefd bij mannen.

Afhankelijk van de hoeveelheid volumeverlies en het gewenste resultaat zal Dr. Daria Voropai uw gezicht vanuit alle kanten analyseren, naar uw wensen luisteren en haar advies geven. Hier komt een perfect gepersonaliseerd behandelplan uit voort.

Fillers kunnen gebruikt worden om de kin te vergroten / verlengen, de kaaklijn te verstrakken en die gewenste hoek aan het einde van de kaaklijn te creëren.

Radiesse is belangrijk om het gehele onderste deel van het gezicht te versterken en het lichaamseigen collageen te stimuleren. Radiesse zal op de lange termijn helpen om verslapping te voorkomen en legt het fundament voor een jeugdige gezichtsstructuur. In sommige gevallen kan het nuttig zijn om de behandeling te combineren met huidverbetering van het nekgebied door skinboosters te gebruiken en fijne lijntjes glad te strijken. Het doel is om het gezicht te harmoniseren en te verjongen.

Vanaf € 600,-