About Xcellent Skin

About Xcellent Skin

Welkom bij Xcellent Skin!

Xcellent Skin is gelegen in Laren. Je vind Xcellent Skin op de hoek van het kruispunt van het Zevenend en de Jordaan. Tijdens het wachten kun je plaats nemen in de mooie winkel waarna je opgehaald wordt om in een van de drie behandelkamers plaats te nemen op de verwarmde behandelbank en te genieten van jouw gekozen behandeling.

Wij geloven dat schoonheid begint met een gezonde huid en dit begon bij Silvia, wiens passie voor huidverzorging en huidverbetering leidde tot het oprichten van Xcellent Skin in 2011.

Bij Xcellent Skin staat de kwaliteit van de behandelingen voorop. Het geven van eerlijke en nauwkeurige informatie over onze behandelingen is voor ons erg belangrijk. Wij zijn getraind in huidverbetering en beschikken over de expertise om elk type huidprobleem aan te pakken. Of het nu gaat om acne, rimpels, huidverslapping of hyperpigmentatie, bij Xcellent Skin werken met jou samen om het beste uit jouw huid te halen.

We geloven in een gepersonaliseerde aanpak, waarbij elke behandeling wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften. Onze behandelingen zijn niet alleen gericht op het verbeteren van de huidconditie op korte termijn, maar ook op het bevorderen van langetermijnresultaten en het behoud van een gezonde huid op de lange termijn.

Bij Xcellent Skin is onze deur altijd open, dus kom gerust eens langs! We staan je graag te woord en kunnen een afspraak voor je maken. Tijdens een intake gaan we samen een behandelplan opstellen dat bij jou past. Je kunt ook eenvoudig een afspraak maken voor een intake of behandeling via de link hieronder!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Xcellent Skin en om samen met jou aan een stralende, gezonde huid te werken!

About the team

Silvia Atanasova

Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik veel ervaring opgedaan en al snel kwam ik er achter dat mijn interesse ligt bij huidverbetering. In mijn salon werk ik sinds 2013 met het huidverbeterende merk hannah. hannah staat voor een uniek totaalconcept met effectieve, huidverbeterende behandelmethodes zoals de befaamde Bindweefselmassage.

Kennis vind ik erg belangrijk, zo volg ik jaarlijks workshops en nascholingen om mijn kennis up-to-date te houden! Door de verdiepingen die ik heb gedaan op o.a. de hannah Bindweefselmassage, fruitzuren en acne ben ik naast hannah huidcoach ook Specialist in Huidverbetering en dat maakt dat ik uniek ben in de regio!

Silvia is schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering. Kennis vind zij erg belangrijk en daarom gaat zij regelmatig naar cursussen en bij- en nascholingen om haar kennis up to date te houden.

Schoonheidsspecialiste Laren - Huidcoach Laren - Xcellent Skin - Huidcoach Silvia
Nikki Pieper

De huid en verzorging vond ik altijd al interessant. Na een tijdje oriënteren na het afronden van mijn HAVO wist ik zeker wat ik wilde. In 2020 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond op het ROC van Amsterdam. Deze opleiding heb ik gedaan om een goede basis te hebben voor wat ik uiteindelijk graag wil; huidtherapeut worden. Hierna ben ik begonnen aan de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht welke ik verwacht in 2025 af te ronden.

Tijdens de opleiding tot schoonheidsspecialist heb ik gewerkt in een schoonheidssalon waar ik erg veel heb mogen leren wat betreft de verzorgende behandelingen. Sinds 2019 werk ik samen met Silvia en van haar heb ik veel geleerd op het gebied van huidverbetering. Het is mijn passie om mensen te helpen met hun huidproblematiek en ze met een glimlach de deur uit te laten gaan na een optimaal resultaat behaald te hebben. Ik streef ernaar om te blijven groeien in mijn vak om zo iedereen van de beste behandeling te kunnen voorzien!

Een mooie en gezonde huid

Silvia en Nikki helpen jou graag bij het verkrijgen van een mooie en gezonde huid. Je kunt bij Xcellent Skin terecht voor al jouw huidproblemen en Silvia en Nikki zullen samen met jou gaan kijken wat voor jou het beste behandelplan is!

Onze merken

Onze merken

Ontdek onze selectie van hoogwaardige huidverzorgingsmerken bij Xcellent Skin. We zijn er trots op om alleen de beste merken aan te bieden die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd op basis van hun effectiviteit, veiligheid en kwaliteit.

Bij Xcellent Skin geloven we dat elke huid uniek is en daarom bieden we een breed scala aan merken aan die aan verschillende behoeften voldoen. We hebben iets voor iedereen!

Onze merken zijn zorgvuldig gekozen op basis van hoogwaardige ingrediënten, geavanceerde technologieën en bewezen resultaten. We werken samen met merken die bekend staan om hun innovatieve formules en wetenschappelijk onderbouwde producten.

Of je nu op zoek bent naar een luxe huidverzorgingsroutine, minerale make-upproducten of effectieve behandelingen voor specifieke huidproblemen, we hebben alles wat je nodig hebt om de gezondheid van jouw huid te verbeteren.

Maak een afspraak!

Boek een behandeling