Meet the team

Silvia Atanasova

Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik veel ervaring opgedaan en al snel kwam ik er achter dat mijn interesse ligt bij huidverbetering. In mijn salon werk ik sinds 2013 met het huidverbeterende merk hannah. hannah staat voor een uniek totaalconcept met effectieve, huidverbeterende behandelmethodes zoals de befaamde Bindweefselmassage.

Kennis vind ik erg belangrijk, zo volg ik jaarlijks workshops en nascholingen om mijn kennis up-to-date te houden! Door de verdiepingen die ik heb gedaan op o.a. de hannah Bindweefselmassage, fruitzuren en acne ben ik naast hannah huidcoach ook Specialist in Huidverbetering en dat maakt dat ik uniek ben in de regio!

Silvia is schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering. Kennis vind zij erg belangrijk en daarom gaat zij regelmatig naar cursussen en bij- en nascholingen om haar kennis up to date te houden.

Schoonheidsspecialiste Laren - Huidcoach Laren - Xcellent Skin - Huidcoach Silvia
Meet the team

Nikki Pieper

De huid en verzorging vond ik altijd al interessant. Na een tijdje oriënteren na het afronden van mijn HAVO wist ik zeker wat ik wilde. In 2020 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond op het ROC van Amsterdam. Deze opleiding heb ik gedaan om een goede basis te hebben voor wat ik uiteindelijk graag wil; huidtherapeut worden. Hierna ben ik begonnen aan de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht welke ik verwacht in 2025 af te ronden.

Tijdens de opleiding tot schoonheidsspecialist heb ik gewerkt in een schoonheidssalon waar ik erg veel heb mogen leren wat betreft de verzorgende behandelingen. Sinds 2019 werk ik samen met Silvia en van haar heb ik veel geleerd op het gebied van huidverbetering. Het is mijn passie om mensen te helpen met hun huidproblematiek en ze met een glimlach de deur uit te laten gaan na een optimaal resultaat behaald te hebben. Ik streef ernaar om te blijven groeien in mijn vak om zo iedereen van de beste behandeling te kunnen voorzien!

Maak een afspraak!

Boek een behandeling